4399 9671 Service Tid: 8:00 - 16:00

Serviceeftersyn

Malik Brødrene Auto-Service – Serviceeftersyn midt i Taastrup/Vestsjælland
Serviceeftersyn til fast pris

Hos Malik Brødrene Auto-Service udfør vi alle former for serviceeftersyn på alle bil mærker.
Vi har hos Malik Brødrene Auto-Service veluddannede og dygtige medarbejdere som ved at arbejdet skal gøres rigtigt første gang, og vi benytter os af det nyeste teknologiske udstyr!
Så skal din bil have et serviceeftersyn så kan du regne med os vi har nemlig specialiseret os i serviceeftersyn og vi kan tilbyde det til en meget fornuftig pris uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten.
Ved alle serviceeftersyn:
bliver bilens lygter kontrolleret og justeret, alle væsker, motor olie ,gearkasseolie, servoolie, kølervæske, sprinklervæske, bremse væske, i bilen bliver kontrolleret eller skiftet.
Olie filter udskiftes, luftfilter, brændstoffilter, pollenfilter, viskeblade, kile rem og batteri, bliver kontrolleret eller skiftet.
Tandrem, udstødning, undervogn, bærekugler, støddæmpere, styrkugler, dæk mønster og dæk tryk, bliver kontrolleret eller udskiftes.
Egendianose test og nulstilling af service interval på bilens computer,
Vi prøve køre naturligvis bilen for være sikre på at bilen er i orden før aflevering til kunden. Det er alt sammen en del af vores bestræbelser for sikre den bedste serviceoplevelse for dig som bilejer.
Vi har en topmoderne program der fortæller os hvad vi skal lave ved serviceeftersyn på alle bil mærker ved bestemte kørte km, så når din bil skal have et serviceeftersyn skal du blot oplyse os regnr. og hvor mange km den har kørt ,så ved vi præcis hvad der skal laves på den.
Så er der bare tilbage at bestile tid til det beste og biligste serviceeftersyn hos Malik Brøderene ApS www.maliks-autoservice.dk